Menu

Onderdeel van Pixfactory

Ontvang van 1 t/m 14 juli bij aanschaf van de set Combideal Fotografiegidsen, fotografiegidsen over toffe macro-onderwerpen, de online cursus Macrofotografie hulpmiddelen, t.w.v. € 29,90 cadeau.

Huisregels van Natuurfotografie.nl

Welkom op Natuurfotografie.nl! Wij wensen je veel leesplezier en hopen zelfs ook wat van je te horen.

Reacties op de artikelen op deze website zien we namelijk graag. Delen van kennis is belangrijk voor ons, en we zijn dan ook blij met correcties en aanvullingen. Aarzel niet te wijzen op onnauwkeurigheden en nieuwe informatie toe te voegen.

De artikelen op deze website geven persoonlijke meningen weer van de auteurs. Met meningen kun je het eens of oneens zijn, en discussie gaan wij niet uit de weg. Wil je jouw visie naar voren brengen, reageer dan vooral.

Doe dat met argumenten en op een prettig toon: informatief, zakelijk, of grappig, maar steeds met respect voor de gewone omgangsvormen.

Om de website open en levendig te houden modereren wij reacties zo min mogelijk. Maar we willen ook graag dat er een prettige sfeer heerst waar iedereen zich wel bij voelt. Daarom verwijderen we je opmerkingen als je:

  • discriminerende opmerkingen plaatst, van wat voor type ook
  • grove taal bezigt of anderen persoonlijk beledigt
  • provoceert, of vervalt in sarren en doordrammen
  • alleen reageert om reclame voor jezelf of eigen activiteiten te maken
  • reacties plaatst waar niemand iets van kan begrijpen

Wie herhaaldelijk de discussie verstoort door vervelend gedrag kan zelfs helemaal geweerd worden met een IP-ban.

Auteursrecht disclaimer
Het auteursrecht van artikelen en foto’s op natuurfotografie.nl berust bij PiXFACTORY en de auteurs. Wij moedigen het linken naar onze content – al of niet door middel van een korte introtekst en/of tumbnails van beeld – van harte aan.  Alle andere vormen van (her)gebruik van teksten en beeld zijn, zonder schriftelijke toestemming vooraf, niet toegestaan.