Menu

Onderdeel van Pixfactory

Veelgestelde vragen

Vragen over een abonnement

Bij het afsluiten van je abonnement wordt aangegeven welke editie je als eerst ontvangt. De verschijningsdatum van het magazine vind je hier.

Ja, het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten vanuit het buitenland. Let wel dat het abonnement dan duurder kan uitvallen in verband met hogere verzendkosten. 

Lukt het niet om online je abonnement af te sluiten? Neem dan contact op met onze partner Abonnementenland via: klantenservice@aboland.nl of 0251 – 257 924.

Wat vervelend dat je Natuurfotografie Magazine niet hebt ontvangen. Je kunt dit via deze pagina doorgeven zodat er een nalevering kan worden gedaan.

Het abonneenummer van Natuurfotografie Magazine staat vermeld op de adresdrager die bij het magazine zit of kan worden opgevraagd via de website.

Je ontvangt geen pasje. Om van de kortingen/voordelen behorende bij je abonnement op Natuurfotografie Magazine gebruik te maken, dien je eerst een account aan te maken op Natuurfotografie.nl. Nadat je bent ingelogd met dit account worden de kortingscodes zichtbaar op deze pagina.
Op deze pagina kun je een account aanmaken.

Als je bent ingelogd op Natuurfotografie.nl worden op deze pagina alle kortingscodes vermeld. Om in te loggen dient eerst een account te worden aangemaakt. Dat kan op deze pagina.

Op deze pagina kun je een account op Natuurfotografie.nl aanmaken.

Onze partner Abonnementenland verwerkt alle abonnementen van Natuurfotografie Magazine. Zij factureren wekelijks. Bij vragen of wijzigingen hierover kun je rechtstreeks met hen contact opnemen: klantenservice@aboland.nl of 0251 – 257 924.

Natuurfotografie Magazine verschijnt elke 2 maanden, dus 6x per jaar. Klik hier voor de verschijningsdata.

Het jaarabonnement wordt niet automatisch stopgezet maar is wel maandelijks opzegbaar.

Je kunt op deze pagina je opzegging van je abonnement op Natuurfotografie Magazine doorgeven. Je hebt hier je abonneenummer voor nodig.

Als gratis extra service bieden we je de mogelijkheid om het magazine ook digitaal te lezen. Handig voor in het veld, op reis of gewoon thuis op de bank. Lezen vanaf je pc, mobiel of tablet. Dit kan met de MagZine-app. Op deze pagina lees je hoe je het magazine via de MagZine-app kunt lezen.
Let op: vragen over digitaal lezen en de MagZine-app mail je naar support@magzine.nu.
Om online lezen te activeren heb je je abonneenummer nodig. Dit nummer staat op de adresdrager of kun je hier opvragen.

Ja, het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten vanuit het buitenland. Let wel dat het abonnement dan duurder kan uitvallen in verband met hogere verzendkosten. Het is uiteraard ook mogelijk om een digitaal abonnement af te sluiten.

Lukt het niet om online je abonnement af te sluiten? Neem dan contact op met onze partner Abonnementenland via: klantenservice@aboland.nl of 0251 – 257 924.

Als abonnee wijzigingen doorgeven

Wijzigingen aangaande je abonnement op Natuurfotografie Magazine kun je doorgeven aan onze partner Abonnementenland: klantenservice@aboland.nl of 0251 – 257 924

Je kunt je adreswijziging voor Natuurfotografie Magazine via deze pagina doorgeven. Je hebt hier je abonneenummer voor nodig.

Je kunt de wijziging van de betaalwijze van Natuurfotografie Magazine via deze pagina aanpassen.

Cadeau-abonnementen

Degene die het abonnement op Natuurfotografie Magazine cadeau geeft, ontvangt het welkomstgeschenk.

Vragen over het magazine zelf

Losse edities van Natuurfotografie Magazine zijn verkrijgbaar in de winkel en via onze webshop.

Er zijn verschillende lezersrubrieken in Natuurfotografie Magazine waarvoor je je foto kan insturen. Meer informatie hierover vind je op onze website.
Daarnaast is er elke twee maanden een andere photo challenge waaraan je mee kan doen. De winnende foto’s worden in Natuurfotografie Magazine gepubliceerd. Hiervoor kan je ook terecht op bovengenoemde pagina.

Op deze pagina is het inkijkexemplaar te bekijken van de laatst verschenen editie van Natuurfotografie Magazine.