HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Beleef Wildlife Film Festival Rotterdam 2018 mee

Wildlife Film Festival
“Mensen informeren en inspireren, dat is wat wij hopen te bereiken met dit festival. Film is namelijk een krachtige manier om publiek te bereiken. Zodra je gegrepen wordt door een verhaal uit één van onze films hoop ik dat je bewust nadenkt over de natuur om je heen”. Aldus Raymond Lagerwaard, Festivaldirecteur WFFR. Fotograaf: WFFR

Wildlife Film Festival Rotterdam is het grootste natuurfilmfestival van Nederland. Dit jaar vindt de vierde editie plaats. Ook dit jaar zijn tijdens het festival vijf dagen lang de beste en meest indrukwekkende wildlife- en natuurfilms uit binnen- en buitenland te zien. In totaal worden er 58 films en documentaires gedraaid. Deze editie schenkt extra aandacht aan wildlife crime en de gevaarlijke strijd die natuurbeschermers voeren om te voorkomen dat soorten als de neushoorn en olifant uitsterven door stroperij en illegale handel.

Het Wildlife Film Festival Rotterdam 2018 vindt plaats van woensdag 24 tot en met zondag 28 oktober in Cinerama Rotterdam. Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op de website van WFFR.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *