HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Expositie Andrea Gulickx ‘De Waal Bewogen’

De Waal Bewogen. Fotograaf: Andrea Gulickx

Sinds dit weekend kun je tot en met 2 juli de expositie ‘De Waal Bewogen’ bezoeken in het Streekmuseum Tiel. De expositie bestaat uit een combinatie van foto’s van Andrea Gulickx, gedichten van Wim Huijser en archeologische vondsten uit het verre verleden. Veel mensen zullen Andrea vooral kennen van de Lensbaby macrofoto’s. De dromerige sfeer van de kleine wereld heeft ze inmiddels weten te vertalen naar complete landschappen, en dan vooral de omgeving van de Waal. Met lange sluitertijden experimenteert Andrea met de stroming van het water en het steeds wisselende licht.

Komende zondag 26 maart wordt er in het museum een lezing gehouden over het werk van Andrea, de gedichten en de parallellen met de schilderkunst. Klik hier voor meer info over het Streekmuseum.

De Waal Bewogen. Fotograaf: Andrea Gulickx

Deel dit artikel


1
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
  1. Echt een aanrader om te gaan kijken. Was er gisteren met Andrea en ben onder de indruk. Ondanks het feit dat het bewogen, onscherpe, beelden betreft, zijn de hoeveelheid details en kleurschakeringen echt verbluffend. Het lijken wel schilderijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *