HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Feest bij de Verenigde Amateur Natuurfotografen

Juffer
Eén van de prachtige natuurfoto’s die binnen de club door lid Gert Hartman gemaakt is. Fotograaf: Gert Hartman

Verenigde Amateur Natuurfotografen bestaat op 26 oktober 35 jaar en dat is een goede reden voor een feestje. Ook jij bent uitgenodigd! Het feest wordt gevierd met presentaties van indrukwekkende natuurfotoseries door clubleden op een supergroot scherm waarbij persoonlijke uitleg wordt gegeven of met ondersteuning van muziek.

Waar is het feestje?

Je bent hiervoor op 26 oktober vanaf 19.15 u van harte welkom in de multifunctionele zaal van de Paaskerk, Augustinuspark 1 te Amstelveen. Het programma begint om 20.00 u.
Kaarten voor deze avond zijn in voorverkoop te verkrijgen bij dit ticketkantoor en kosten € 8,50, inclusief aangekleed kopje koffie/thee in de pauze. Kaarten aan de zaal kosten € 10,-. Zolang de voorraad strekt! Voor meer informatie kun je terecht bij walterhollenkamp@gmail.com.

Jubileumboek

Ter gelegenheid van het 35 jarig jubileum heeft de vereniging het fotoboek ‘Beelden verwonderen’ uitgegeven welke 164 blad vullende natuurfoto’s van leden bevat. Dit in beperkte oplage verkrijgbare boek kost € 24,50 exclusief verzendkosten en is te verkrijgen via het bovenstaande ticketkantoor en op de feestavond zelf. Kijk voor meer informatie hier.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *