Menu

Onderdeel van Pixfactory

Fotospeciaalzaak en belevingscentrum Foto Village in Losser geopend

Dinsdag 1 september was een bijzonder spannende dag voor Robin ten Cate en Alex Wächtler. Op deze datum openden zij namelijk hun fotospeciaalzaak Foto Village in Losser. Spannend omdat juist de meeste fotospeciaalzaken uit het straatbeeld verdwenen zijn én de coronacrisis veel middenstanders niet goed gezind is gebleken. Aan de andere kant heeft deze zelfde coronacrisis er voor gezorgd dat veel meer mensen grotere interesse voor de natuur hebben gekregen en de vraag naar camera’s en verrekijkers heeft doen stijgen.

Foto Village in Losser.

Wat biedt Foto Village?

Deze fotospeciaalzaak heeft een volledig eigen formule bedacht om succesvol te zijn met een fysieke winkel en in te spelen op de vragen en behoeften van klanten. Deskundigheid, service en gastvrijheid voeren de boventoon in de tot winkelpand omgetoverde sfeervolle monumentale boerderij in het centrum van Losser. Beneden is het winkelgedeelte ingericht als experience center, met een aantal ‘werelden’ voor een optimale beleving. De bovenverdieping biedt plaats aan zo’n 20 gasten en leent zich uitstekend voor het geven van workshops en trainingen.

Slowtime is het devies want de goede koffie staat klaar en een plak Twentse krentenwegge of een stuk versgebakken appeltaart ontbreekt zeker niet. En de aanwezige lange koffietafel leent zich beslist om je ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde fotografen.

Tot slot staan fietsen voor je klaar zodat je al dan niet onder begeleiding van Losser’s meest gepassioneerde natuurfotograaf langs de meest fotogenieke plekken kunt rijden om je nieuwe fotoapparatuur uit te proberen.

Foto Village.

Wie zijn Robin ten Cate en Alex Wächtler?

Robin en Alex zijn oude rotten in het fotografie- en mediavak en weten precies waar de behoeften van klanten zitten. Robin heeft 20 jaar verkoopervaring die hij zowel bij Foto Konijnenberg als bij CameraTools heeft opgedaan. Klanten uit heel Nederland en Duitsland komen speciaal naar hem toe om hun apparatuur te kopen. En Alex heeft in 17 jaar tijd een multidisciplinair entertainmentbedrijf groot gemaakt en weet als geen ander hoe hij een bedrijf van de grond af aan moet opbouwen.

Adres en openingstijden

Foto Village is gevestigd aan het Raadhuisplein 6 te Losser en van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 17.30 u en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 u. Kijk voor meer informatie op de website van de fotospeciaalzaak.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u