HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Fotowedstrijd Herfst De Groote Heide

De Groote Heide is een natuurgrensgebied van zesduizend hectare prachtige natuur. Vanaf de groene zuidkant van Eindhoven tot een eind over de Belgische-Nederlandse grens, richting Hamont-Achel en Neerpelt. Zes gemeenten (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Neerpelt en Valkenswaard) werken samen om ‘hun’ natuur zowel te koesteren als meer bekendheid te geven.Fotowedstrijd Herfst De Groote Heide

Fotowedstrijd Herfst

De Groote Heide heeft een wedstrijd georganiseerd wie de mooiste foto’s, dronebeelden, 360 graden beelden etc. binnen dit gebied kan maken met als thema ‘herfst’. Deze wedstrijd is gestart op 13-10-2017 en loopt tot 1-12-2017, foto’s insturen kan via herfstbeelden insturen fotowedstrijd. Winnaars worden uiterlijk 18 december persoonlijk op de hoogte gesteld.

Stemmen is mogelijk op Facebook en de website van De Groote Heide. Op Facebook gebeurt dit aan de hand van likes, op de website aan de hand van een ranking van sterren (bekijk en stem op de inzendingen). De best beoordeelde foto’s  worden aan de vakjury voorgelegd. Zij bepalen aan de hand van drie criteria – kwaliteit, originaliteit en creativiteit –  uiteindelijk de drie winnaars die kans maken op de volgende prijzen:

  • Verblijfsarrangement De Groote Heide ter waarde van € 250,-
  • Dagarrangement De Groote Heide ter waarde van € 100,-
  • De Groote Heide pakket ter waarde van € 50,-

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *