Menu

Onderdeel van Pixfactory

Met korting naar Photo Days 2021

Photo Days 2021.

Vi.Pi Events organiseert op 22, 23 en 24 oktober 2021 voor de 16e keer de Photo Days. Deze beurs, die inmiddels een vaste waarde is geworden in België, is een beurs voor fotografie, video en de beeldvormingsindustrie.

Op de beurs vind je verschillende grote fotografiemerken en hiernaast krijg je de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s uit te testen. Ook kun je kennismaken met toestellen die het beste aansluiten bij jouw wensen uiteenlopend van studioshoots tot mobiele fotoreportages. Je vindt op de beurs o.a. optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors, flitsers, verlichting, opslagmedia, etc.

De Photo Days zijn ook ideaal om de eerste stap te zetten naar de nieuwste technieken of het beter leren beheersen van technieken, variërend van opname tot afdruk, de opslag, de bewerking etc.

Naast dit alles kunnen bezoekers ook deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten. Het werk van een aantal fotografen kun je ontdekken via tentoonstellingen en fotogalerijen en hiernaast geven verschillende beroemde fotografen lezingen over hun werk.

Over Photo Days

In het verleden richtte de beurs zich, onder de naam Photo Business Days, met name op vakmensen, maar vanaf 2015 is de beurs ook interessant voor het grote publiek. Gezien het groeiend succes van de beurs is de beurs in de loop der jaren verschillende keren verhuist en elk jaar komen er meerdere nieuwe exposanten bij en in 2021 zul je ook kennis kunnen maken met de eerste fotoscholen.

Corona regels

Tijdens de beurs houden wij ons aan de gestelde coronaregels. Een Covid Safe Ticket is daarom verplicht voor elke bezoeker. Voor personen die niet beschikken over een Covid Safe Ticket is er een erkend Covid Test Centrum laboratorium bij de ingang van de beurs aanwezig. Hier kan men een snelle antigenentest doen. De uitslag is binnen 15 minuten bekend met een negatief resultaat kan men de beurs betreden.

Meer informatie

Meer info over de beurs en de lijst met exposanten vind je op deze website. Bestel je de tickets online dan kun je gebruik maken van de kortingscode: PhDNatuurL21. Als je dat doet betaal je voor het ticket geen € 10,00, maar slechts € 8,00.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wellicht ook interessant voor u