HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Morgen gaat het NK Natuurfotografie van start

Waterspreeuw - Marcel Langelaan - Buiten-beeld - 108991
NK Natuurfotografie Fotograaf: Marcel Langelaan

Op woensdag 1 juni start de eerste editie van het Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie! Dit kampioenschap vindt plaats in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Je kunt je nog aanmelden!

Voor de amateurfotografen vindt het NK Natuurfotografie plaats van 1 tot en met 12 juni. De categorie Amateurs staat open voor elke natuurfotograaf die niet is aangesloten bij een beeldbank voor natuurfotografie en geen natuurfotografie gerelateerde inschrijving heeft bij de Kamer van Koophandel. Het is een open NK, dus natuurfotografen uit binnen- en buitenland kunnen meedoen.

Het NK Natuurfotografie voor de categorie Professionals vindt plaats van donderdag 16 juni 15:00 uur tot 23:00 en van vrijdag 17 juni 04:15 tot 12:00 uur.  Een professional ben je als je voldoet aan minimaal één van deze criteria: je hebt een relevante inschrijving bij de Kamer van Koophandel of je bent aangesloten bij een gespecialiseerde beeldbank voor natuurfotografie.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. De prijswinnaars worden op vrijdag 17 juni 2016 feestelijk bekend gemaakt!

Alle informatie over het NK Natuurfotografie, de reglementen en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op deze website.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *