HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Pixel Peeper

pixel_peeperFabrikanten beloven je uiteraard altijd de ultieme kwaliteit bij hun camera’s of objectieven. Natuurlijk kun je op verschillende websites en in magazines onafhankelijke reviews lezen. Pixel Peeper pakt het net even anders aan. Hier kun je duizenden foto’s downloaden in volledige resolutie, zodat je zelf de beeldkwaliteit van je beoogde camera of objectief kan beoordelen.

Deel dit artikel


1
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
  1. Leuke website die ik al jaren en jaren gebruik, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het nut maar heel beperkt vind. Zeker bij specialistische lenzen zoals macrolenzen en supertelelenzen merk je gewoon dat onscherpte vaak niet aan de gebruikte lens maar puur aan de gebruiker ligt. Je moet dus ook goed zoeken wil je een echt goed voorbeeld vinden van hoe goed een lens kan presteren.

    Je loopt het risico dat je elke lens+camera-combinatie al snel zult inschatten als vreselijk onscherp en slechte kwaliteit, terwijl dit dus absoluut niet het geval zou zijn in capabele handen. Een gegeven om heel goed te onthouden bij het doorzoeken van beeld op PixelPeeper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *