HOME < PRAKTIJK < TIPS
Tips

Tentoonstelling Unknown Masterpieces

Tentoonstelling Unknown Masterpieces

Van 1 tot en met 30 mei vindt in Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist de gevarieerde tentoonstelling Unknown Masterpieces plaats.

De tentoonstelling wordt door de organisatoren als volgt omschreven: In de editie 2021 brengen we 10 te ontdekken fototalenten naar buiten. De aangewende beeldcultuur van de verschillende fotografen is daarbij totaal verschillend omdat de beeldmakers aan storytelling doen die duidelijk uiting geeft van een weloverwogen denkproces. Dat moet ons toelaten in deze moeilijke tijden tot introspectie te komen, onze levensloop een andere richting te geven. De bezoeker wordt uitgenodigd zijn eigen waarheid in te vullen, de eventuele desoriëntatie weg te schuiven en een positieve dialoog op te zetten met poëtische schoonheid die de weg baant naar een bevredigd gevoel en een optimistische toekomst.”

Aan de tentoonstelling Unknown Masterpieces nemen de volgende fotografen deel: Bert Daenen, Olympe Tits, Giannina Urmeneta Ottiker, Leen Brands, Anne Verrassel, Charlotte Mariën, Karel Mus, Hannah Moens, Heleen Van Maele en Emilie Bonjé.

De tentoonstelling is samengesteld door de curatoren Stephane Verheye en Freddy Van Vlaenderen.

Meer informatie over deze tentoonstelling kun je vinden op de website: www.knokke-heist.be.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *