HOME < PRAKTIJK < TIPS
tips

Vogelfestival Oostvaardersplassen editie 2017

Kenmerkend voor de Oostvaardersplassen: grote kuddes grote grazers, restanten van aanleg landbouwgebied en de eerste bebouwing van Almere.
Kenmerkend voor de Oostvaardersplassen: grote kuddes grote grazers, restanten van aanleg landbouwgebied en de eerste bebouwing van Almere. Fotograaf: Johan van der Wielen

Kom op zondag 17 september naar het Vogelfestival in de Oostvaardersplassen bij Lelystad! Het gratis festival voor iedereen die van vogels, natuur en fotografie houdt. Ook voor kinderen is er genoeg te doen.

Programma Vogelfestival 2017
Het Vogelfestival is de plek voor vogel- en natuurliefhebbers. Zo leer je tijdens diverse lezingen alles over trekvogels en hoe je deze het beste kunt fotograferen met je telescoop (digiscoping). Er zijn marktkramen met de meest uiteenlopende producten voor het volop beleven van de natuur, zoals fotoapparatuur, verrekijkers, telescopen, natuurreizen en natuureducatie. Ook lokale verengingen als KNNV en Vogelwacht Flevoland leveren een bijdrage aan deze dag. Zij kunnen je van alles vertellen over de natuur in Flevoland. Klaar met de theorie? Ga dan mee op (wandel)excursie de Oostvaardersplassen in, bezoek de Schollevaarhut bemand door ervaren vogelaars.

Klik hier voor meer informatie en het programma.

Deel dit artikel


0
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *