Menu

Onderdeel van Pixfactory

Uitslag Photo Challenge ‘Rust’

Velen gaan de natuur in voor de rust. Even weg uit de dagelijkse hectiek om je hoofd leeg te maken, te genieten van de vogelgeluiden of om gewoon wat vitamine zon op te doen. Bij het beoordelen van de foto's van deze Photo Challenge werd de jury ook helemaal zen. Het was weer genieten van alle prachtige inzendingen.
De winnende foto van de Photo Challenge 'Rust'.
De winnende foto van de Photo Challenge 'Rust'. Fotograaf: Eline de Bel

1e prijs en winnaar van de Photo Challenge ‘Rust’: Eline de Bel

De jury wordt van bovenstaande foto zelf ook heel rustig: de zachte, lichte tinten, ouder en jong die heerlijk aan het dutten zijn. De ogen van de juryleden vallen zachtjes dicht.

Gefeliciteerd Eline! Met deze foto heb je de eerste prijs gewonnen in de Photo Challenge ‘Rust’: Een drijvende schuilhut ter waarde van € 675,-. Deze prijs is ter beschikking gesteld door Buteo Photo Gear.

2e prijs Photo Challenge ‘Rust’: Peter Bergen Henegouwen

De 2e prijs van de Photo Challenge ‘Rust’. Fotograaf: Peter Bergen Henegouwen

Koele kleuren versterken het gevoel van rust in de foto. De jury roemt daarnaast het repeterende lijnenspel en het haast symmetrische kara

Gefeliciteerd Peter! Je hebt hiermee de tweede prijs in deze Photo Challenge gewonnen: Een foto op Aluminium print van 60 x 40 cm ter waarde van € 50,-, beschikbaar gesteld door CEWE.

3e prijs Photo Challenge ‘Rust’: Nelleke Snijders

De 3e prijs van de Photo Challenge 'Rust'.
De 3e prijs van de Photo Challenge ‘Rust’. Fotograaf: Nelleke Snijders

Nog zo’n rustig genietmomentje, aldus de jury. Alles werkt aan deze foto: de zachte kleuren, lichte tinten, de gelaagde beeldopbouw en de compositie waarbij het kuiken op de perfecte plaats staat.

Gefeliciteerd Nelleke! Met deze prachtige foto heb je de derde prijs van deze Photo Challenge veroverd: Het nieuwe boek Grip op Compositie ter waarde van € 34,90. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door PiXFACTORY.

Eervolle vermeldingen bij de Photo Challenge ‘Rust’: Frank Wouters en Jolanda Vlastuin

Een schoolvoorbeeld waarvoor de jury ook graag vroeg uit de veren is. Oranje is echter samen met rood en geel een aandachtstrekker en zeker geen rustige kleur. Had de fotograaf hier een kwartier eerder een foto gemaakt, dan...
Een schoolvoorbeeld waarvoor de jury ook graag vroeg uit de veren is. Oranje is echter samen met rood en geel een aandachtstrekker en zeker geen rustige kleur. Had de fotograaf hier een kwartier eerder een foto gemaakt, dan… Fotograaf: Frank Wouters
De jury wordt verrast door dit beeld, waarbij het kleurgebruik zeer stemmig gekozen is. Of de waterlelies en de boomstammen een logische combinatie zijn in dit beeld? Daar wordt de jury het niet helemaal over eens. Ook leidt de licht plek rechtsonder in beeld iets teveel af.
De jury wordt verrast door dit beeld, waarbij het kleurgebruik zeer stemmig gekozen is. Of de waterlelies en de boomstammen een logische combinatie zijn in dit beeld? Daar wordt de jury het niet helemaal over eens. Ook leidt de licht plek rechtsonder in beeld iets teveel af. Fotograaf: Jolanda Vlastuin

Hieronder nog enkele prachtige inzendingen van de Photo Challenge ‘Rust’:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: