Menu

Onderdeel van Pixfactory

Photo Challenge ‘Een sprekend beeld’

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Toch roept niet ieder beeld automatisch iets op. Daarom zijn wij op zoek naar jouw beeld dat meer zegt dan 'mooi'. Verras ons met een verhaal dat meteen duidelijk is, emoties oproept, dat echt iets over jou zegt of dat gewoon heel veel karakter heeft.

1e prijs, jouw foto op de cover van natuurfotografie magazine

Deze keer hebben we een heel bijzondere hoofdprijs. De winnende foto van de Photo Challenge ‘Een sprekend beeld’ zal namelijk gebruikt worden als cover voor Natuurfotografie Magazine #3 van 2023. Deze verschijnt medio april. Hoe gaaf is dat?  Jouw foto op de cover van je lijfblad!

Daarom gelden er voor deze photo challenge een aantal extra eisen. Het beeld moet staand zijn of vierkant zijn en over de langste zijde minimaal 4000 pixels hebben. Liggende foto’s zijn uitgesloten van deelname.

 

2e prijs, beschikbaar gesteld door CEWE

CEWE heeft als tweede prijs voor deze challenge een Foto op Aluminium print van 60 x 40 cm ter waarde van € 50,- beschikbaar gesteld.

Deze stijlvolle wanddecoratie bestaat uit een kunststof kern en twee aluminium platen. Licht, vormvast en duurzaam biedt aluminium een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Hierbij gebruikt CEWE een zeer hoogwaardig druksysteem met zeven kleuren.

Foto’s op aluminium hebben zo’n waardevolle en moderne uitstraling dat er geen lijst omheen hoeft. De kleuren en briljantie worden door dit procedé nog eens extra versterkt. Zo komt de foto heel goed tot zijn recht.

3e prijs, beschikbaar gesteld door PiXFACTORY

Praktijkboek natuurfotografie jaarrondPiXFACTORY heeft als derde prijs voor deze Photo Challenge het Praktijkboek natuurfotografie jaarrond ter beschikking gesteld ter waarde van € 35,90.

Wanneer, wat, waar en hoe? Dat zijn vragen waar elke natuurfotograaf het hele jaar door antwoord op wil krijgen. Het aanbod van onderwerpen voelt vaak te groot om een keuze te maken. Maar er zijn ook momenten in het jaar dat je even niet goed weet wat je kunt fotograferen op die wel erg grijze dag. De antwoorden vind je in in dit boek!

Wat je moet weten voordat je jouw foto’s instuurt

Lees voor je je foto’s uploadt de volgende regels zorgvuldig door. Foto’s die niet aan deze voorwaarden voldoen worden niet meegenomen in de jurering:

  • Stuur alleen foto’s in die je zelf hebt gemaakt.
  • Het onderwerp van je foto moet een natuurfoto zijn die voldoet aan het thema van de Photo Challenge.
  • Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.
  • Foto’s mogen uit het archief komen, maar niet ouder zijn dan 6 maart 2020.
  • Insturen kan tot en met zondag 5 maart 2023.
  • Zorg dat de EXIF informatie in je foto aanwezig is, zodat we kunnen controleren of de foto aan de voorwaarden voldoet.
  • Insturen doe je met behulp van het formulier hieronder.
  • Alleen JPG-bestanden.
  • De langste zijde van de foto is minimaal 4000px.
  • De foto moet staand (portretstand) of vierkant zijn.
  • Bestanden mogen niet groter zijn dan 3mb.
  • Geen kaders om de foto’s.
  • Geen watermerken of copyrights.
  • Door je foto in te sturen geef je Natuurfotografie.nl toestemming om de foto te publiceren op deze website, in onze nieuwsbrief, in Natuurfotografie Magazine en de bijbehorende social media.

 


De inschrijvingen voor deze photo challenge zijn gesloten.

5 reacties

 1. Het ochtend landschap van de Kennemerduinen met de opkomende zon. Canadese ganzen die over komen vliegen. Reiger die uit het niets verschijnt en sierlijk maar razend snel voorbij vliegt

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

5 reacties

 1. Het ochtend landschap van de Kennemerduinen met de opkomende zon. Canadese ganzen die over komen vliegen. Reiger die uit het niets verschijnt en sierlijk maar razend snel voorbij vliegt

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: