Menu

Onderdeel van Pixfactory

Photo Challenge ‘Koud’

De komende maanden doet de winter weer zijn intrede. Zullen we dit jaar wel een echte winter krijgen, of blijft het bij een enkel nachtvorstje? Wat ons betreft wordt het ijskoud. Vandaar dat we deze keer een thema voor de Photo Challenge hebben gekozen wat aansluit bij onze verwachtingen: 'Koud'. En als we het dan toch mis hebben, dan kun je nog altijd je archief induiken voor een foto van afgelopen jaren.

1e prijs, beschikbaar gesteld door STARLING reizen

Hoofdprijs: Een waardebon voor STARLING reizen ter waarde van €600,00

STARLING reizen startte in 2014 met natuur- en fotografiereizen. Ons doel? Unieke natuurmomenten of fotografiekansen met zoveel mogelijk mensen te delen.

In de natuur rondstruinen. Prachtige waarnemingen doen. Sprakeloos worden van een adembenemend landschap. Overal de mooiste natuurlocaties ontdekken of al dat moois vastleggen op foto. Dat is kort samengevat ook wat we zelf het liefst doen. Logisch dus dat de 3 hoofdingrediënten van STARLING natuur, fotografie en reizen zijn.


Onze fotografiegidsen weten exact op welk moment je waar moet staan om bij het beste licht de meest adembenemende foto’s te maken. We kiezen er heel bewust voor om te reizen met kleine groepen (gemiddeld 6 tot 8 deelnemers). Alleen zo ervaar je de natuur of de fotolocatie op z’n best en garanderen we persoonlijke begeleiding.

Ben je een ervaren reiziger of nog een beetje een groentje? Heb je een enorme natuurkennis of ben je eerder een pure genieter? Onze groepsreizen zijn er voor iedereen die gebeten is door natuur en/of fotografie. We merken dat niet alleen onze gidsen, maar ook de deelnemers altijd klaar staan om elkaar iets te leren, te helpen als dat nodig is en samen gezellig een glas te drinken.

Ontdek ons programma op de website en aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt! Tot binnenkort op één van onze reizen?!

2e prijs, beschikbaar gesteld door CEWE

CEWE heeft als tweede prijs voor deze challenge een Foto op Aluminium print van 60 x 40 cm ter waarde van € 50,- beschikbaar gesteld.

Deze stijlvolle wanddecoratie bestaat uit een kunststof kern en twee aluminium platen. Licht, vormvast en duurzaam biedt aluminium een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Hierbij gebruikt CEWE een zeer hoogwaardig druksysteem met zeven kleuren.

Foto’s op aluminium hebben zo’n waardevolle en moderne uitstraling dat er geen lijst omheen hoeft. De kleuren en briljantie worden door dit procedé nog eens extra versterkt. Zo komt de foto heel goed tot zijn recht.

3e prijs, beschikbaar gesteld door PiXFACTORY

PiXFACTORY heeft als derde prijs voor deze Photo Challenge het nieuwe boek Weatherscapes – Handboek spectaculaire weerfotografie beschikbaar gesteld ter waarde van €34,90.

 

Het weer is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor landschapsfotografen. Het weer kent vele gezichten: van sfeervolle ochtendnevel tot heftige rolwolken, van pastelgetinte luchten tot sneeuwjacht. Weatherscapes geeft je inzicht in het maken van spectaculaire weerfoto’s onder alle omstandigheden.

Wat je moet weten voordat je jouw foto’s instuurt

Lees voor je je foto’s uploadt de volgende regels zorgvuldig door. Foto’s die niet aan deze voorwaarden voldoen worden niet meegenomen in de jurering:

  • Stuur alleen foto’s in die je zelf hebt gemaakt.
  • Het onderwerp van je foto moet een natuurfoto zijn die voldoet aan het thema van de Photo Challenge.
  • Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.
  • Foto’s mogen uit het archief komen, maar niet ouder zijn dan 15 januari 2020.
  • Insturen kan tot en met zondag 15 januari 2023.
  • Zorg dat de EXIF informatie in je foto aanwezig is, zodat we kunnen controleren of de foto aan de voorwaarden voldoet.
  • Insturen doe je met behulp van het formulier hieronder.
  • Alleen JPG-bestanden.
  • De langste zijde van de foto is minimaal 3000px.
  • Bestanden mogen niet groter zijn dan 3mb.
  • Geen kaders om de foto’s.
  • Geen watermerken of copyrights.
  • Door je foto in te sturen geef je Natuurfotografie.nl toestemming om de foto te publiceren op deze website, in onze nieuwsbrief, in Natuurfotografie Magazine en de bijbehorende social media.

 


Deze Challenge is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om hieraan deel te nemen.

15 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

15 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: