Menu

Onderdeel van Pixfactory

Photo Challenge ‘druppels’

Denk je aan de herfst, dan denk je aan herfstkleuren en paddenstoelen, maar ook aan regen of dauw in de ochtend. Kortom, ons thema is 'druppels'. Verras ons met dauwdruppels, regendruppels, rondvliegende druppels bij badderende vogels, druppels die zich losweken van woeste golven, enzovoorts.
Fotograaf: Bjorn van Lieshout

1e prijs, een Laowa 90 mm f/2.8 2X Ultra Macro objectief

De hoofdprijs van deze photo challenge wordt beschikbaar gesteld door Laowa. Het is een waanzinnige macrolens van professionele kwaliteit.

Ontdek de kleinste details van onze prachtige wereld en leg deze groots vast. De Laowa 90 mm f/2.8 2X Ultra Macro stelt jou in staat om waanzinnige macrofoto’s te maken, te danken aan een unieke 2:1 vergroting. Dit lichtsterke objectief onderscheidt zich hiermee ten opzichte van reguliere macrolenzen. Daarnaast leg je echt de volledige focus op je onderwerp door een beperkte scherptediepte met een maximaal diafragma van f/2.8, terwijl de achtergrond prachtig weergegeven wordt met een fraai bokeh. Door deze eigenschappen is de Laowa 90 mm f/2.8 2X Ultra Macro niet alleen geschikt voor macrofotografie, maar maak je er ook geweldige portretten mee.

Deze specifieke lens is ontwikkeld voor mirrorless fullframe camera’s, maar wees niet getreurd als je in het bezit bent van een ander systeem. Laowa beschikt namelijk over een uitgebreide collectie aan macrolenzen, eveneens met de unieke eigenschap van een 2:1 vergroting. Kijk voor de volledige line-up op www.laowa.nl.

2e prijs, beschikbaar gesteld door CEWE

CEWE heeft als tweede prijs voor deze challenge een Foto op Aluminium print van 60 x 40 cm ter waarde van € 50,- beschikbaar gesteld.

Deze stijlvolle wanddecoratie bestaat uit een kunststof kern en twee aluminium platen. Licht, vormvast en duurzaam biedt aluminium een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Hierbij gebruikt CEWE een zeer hoogwaardig druksysteem met zeven kleuren.

Foto’s op aluminium hebben zo’n waardevolle en moderne uitstraling dat er geen lijst omheen hoeft. De kleuren en briljantie worden door dit procedé nog eens extra versterkt. Zo komt de foto heel goed tot zijn recht.

3e prijs, beschikbaar gesteld door PiXFACTORY

PiXFACTORY heeft als derde prijs voor deze Photo Challenge het praktijkboek Planten- en Tuinfotografie ter beschikking gesteld ter waarde van € 29,90.

Alle aspecten van tuinfotografie komen uitgebreid aan bod: bloemen, bomen, seizoenen, tuinarchitectuur, compositie, fototechniek én de bezoekers van onze tuinen: insecten en andere dieren.

Wat je moet weten voordat je jouw foto’s instuurt

Lees voordat je jouw foto’s uploadt de volgende regels zorgvuldig door. Foto’s die niet aan deze voorwaarden voldoen worden niet meegenomen in de jurering:

  • Stuur alleen foto’s in die je zelf hebt gemaakt.
  • Het onderwerp van je foto moet een natuurfoto zijn die voldoet aan het thema van de Photo Challenge.
  • Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.
  • Foto’s mogen uit het archief komen, maar niet ouder zijn dan 13 november 2020.
  • Insturen kan tot en met zondag 12 november 2023.
  • Zorg dat de EXIF informatie in je foto aanwezig is, zodat we kunnen controleren of de foto aan de voorwaarden voldoet.
  • Insturen doe je met behulp van het formulier hieronder.
  • Alleen JPG-bestanden.
  • De langste zijde van de foto is minimaal 3000px.
  • Bestanden mogen niet groter zijn dan 3mb.
  • Geen kaders om de foto’s.
  • Geen watermerken of copyrights.
  • Door je foto in te sturen geef je Natuurfotografie.nl toestemming om de foto te publiceren op deze website, in onze nieuwsbrief, in Natuurfotografie Magazine en de bijbehorende social media.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Upload hier je inzending

4 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

4 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: