Menu

Onderdeel van Pixfactory

Photo Challenge ‘Kleurrijk’

Zo rood als een kreeft, zo groen als gras en zo geel als een kanarie. Ik de natuur kun je alle kleuren van de regenboog tegenkomen. Er is dus nauwelijks een beter thema voor een natuurfotowedstrijd denkbaar dan kleurrijk. ga erop uit en maak de mooiste foto van de kleurrijke natuur, of duik in je archief en kies de meest kleurrijke natuurfoto die je in de afgelopen drie jaar hebt gemaakt. Maar deze keer zul je echt alles uit de kast moeten trekken om te winnen, want we hebben deze keer een spectaculaire hoofdprijs die iedereen wel wil winnen. Lees dus snel verder.
In de natuur kun je alle kleuren tegen komen.
In de natuur kun je alle kleuren tegen komen. Fotograaf: Bjorn van Lieshout

Voor deze Photo Challenge zijn weer verschillende mooie prijzen beschikbaar gesteld, dit keer door: Olympus, CEWE en PiXFACTORY.

1e prijs, beschikbaar gesteld door OM Digital Solutions (voorheen Olympus)

Hoofdprijs: OM System OM-1 12-40mm PRO II kit t.w.v. € 2.799,–

De OM-1, het vlaggenschip van het spiegelloze OM-systeem is uitgerust met de nieuwste technologie in de industrie en hierdoor bent u in staat om uw meest creatieve ideeën te realiseren. Wanneer u hem oppakt zult u verbaasd zijn over zijn compacte formaat, hoe natuurlijk hij in uw hand ligt en hoe weinig moeite het kost om hem op te tillen. Zware, logge camera’s en statieven zijn niet meer nodig omdat deze camera beschikt over ’s werelds beste beeldstabilisatiesysteem. Zelfs bij weinig licht maakt u moeiteloos scherpe opnamen uit de hand. De camera heeft weerbestendige afdichting waardoor u kunt blijven fotograferen in de meest slechte omstandigheden. U beschikt over de snelheid en precisie om het onmogelijke vast te leggen en uw foto’s en video’s naar een nog hoger niveau te tillen.

OM System OM-1 12-40mm PRO II kit t.w.v. € 2.799,--
OM System OM-1 12-40mm PRO II kit t.w.v. € 2.799,–

Voor meer informatie over deze camera kijk je op de website van Olympus.

2e prijs, beschikbaar gesteld door CEWE

CEWE heeft als tweede prijs voor deze challenge een Foto op Aluminium print van 60 x 40 cm ter waarde van € 50,- beschikbaar gesteld. Deze stijlvolle wanddecoratie bestaat uit een kunststof kern en twee aluminium platen. Licht, vormvast en duurzaam biedt aluminium een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Hierbij gebruikt CEWE een zeer hoogwaardig druksysteem met zeven kleuren.

Foto’s op aluminium hebben zo’n waardevolle en moderne uitstraling dat er geen lijst omheen hoeft. De kleuren en briljantie worden door dit procedé nog eens extra versterkt. Zo komt de foto heel goed tot zijn recht.

3e prijs, beschikbaar gesteld door PiXFACTORY

PiXFACTORY heeft als derde prijs voor deze Photo Challenge het Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond beschikbaar gesteld.

Praktijkboek natuurfotografie jaarrond

Wanneer, wat, waar en hoe? Dat zijn vragen waar elke natuurfotograaf het hele jaar door antwoord op wil krijgen. Het aanbod van onderwerpen voelt vaak te groot om een keuze te maken. Maar er zijn ook momenten in het jaar dat je even niet goed weet wat je kunt fotograferen op die wel erg grijze dag. De antwoorden op al deze vragen vind je in het Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond.

 

 

Wat je moet weten voordat je jouw foto’s instuurt

Lees voor je je foto’s uploadt de volgende regels zorgvuldig door. Foto’s die niet aan deze voorwaarden voldoen worden niet meegenomen in de jurering:

  • Stuur alleen foto’s in die je zelf hebt gemaakt.
  • Het onderwerp van je foto moet een natuurfoto zijn die voldoet aan het thema van de Photo Challenge.
  • Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.
  • Foto’s mogen uit het archief komen, maar niet ouder zijn dan 18 september 2019.
  • Insturen kan tot en met zondag 18 september 2022.
  • Zorg dat de EXIF informatie in je foto aanwezig is, zodat we kunnen controleren of de foto aan de voorwaarden voldoet.
  • Insturen doe je met behulp van het formulier hieronder.
  • Alleen JPG-bestanden.
  • De langste zijde van de foto is minimaal 3000px.
  • Bestanden mogen niet groter zijn dan 3mb.
  • Geen kaders om de foto’s.
  • Geen watermerken of copyrights.
  • Door je foto in te sturen geef je Natuurfotografie.nl toestemming om de foto te publiceren op deze website, in onze nieuwsbrief, in Natuurfotografie Magazine en de bijbehorende social media.

 


Deze Photo Challenge is inmiddels afgelopen.

28 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

28 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: