Menu

Onderdeel van Pixfactory

Foto van de week

Vorige week vroegen we jullie om wind te fotograferen. Dit resulteerde in opvallend veel zwart-wit opnames en hoewel het niet storm liep met de inzendingen heeft de jury toch weer unaniem de volgende winnaar gekozen.
wind

Noortje Russel maakt met deze foto aan het eind van het jaar kans op de volledige reeks praktijkboeken. Gefeliciteerd!
Naast de winnaar willen we nog deze vijf inzendingen met een eervolle vermelding met jullie delen:

2 reacties

  1. Ondanks dat er niet zoveel inzendingen waren, ben ik toch heel blij en vereerd dat mijn foto is verkozen tot foto van de week! Met dank aan Johan van der Wielen… aangezien zijn stuk over wind (in de zoeker) me inspireerde om afgelopen week in mijn ‘achtertuin’ te gaan experimenteren met zijn tips. Had ik even mazzel dat het waaide als een gek!

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

2 reacties

  1. Ondanks dat er niet zoveel inzendingen waren, ben ik toch heel blij en vereerd dat mijn foto is verkozen tot foto van de week! Met dank aan Johan van der Wielen… aangezien zijn stuk over wind (in de zoeker) me inspireerde om afgelopen week in mijn ‘achtertuin’ te gaan experimenteren met zijn tips. Had ik even mazzel dat het waaide als een gek!

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: