HOME < INSPIRATIE < UITSLAG PHOTO CHALLENGE
Uitslag Photo Challenge

Mooiste foto van de Photo Challenges 2016

Doordat we in de loop van het jaar zijn overgestapt van een wekelijkse Photo Challenge naar een maandelijkse waren er 23 foto’s waaruit de jury de uiteindelijke winnaar moest kiezen. Geen eenvoudige taak uiteraard want elk van die 23 foto’s was natuurlijk al een winnaar!

winnaar photo challenge 2016
Winnaar Photo Challenge 2016. Fotograaf: Erik Veldkamp

Uiteindelijk koos de jury de vliegende uil in tegenlicht van Erik Veldkamp als mooiste foto van alle challenges van 2016. Gefeliciteerd Erik! Als winnaar ontvang je de volledige (nog steeds groeiende) reeks praktijkboeken!

Naast deze hoofdprijs zijn er nog 3 foto’s die net wat minder stemmen dan de winnaar kregen van de jury. Dat waren de winnende foto van het thema “Water” gemaakt door Douwe Struiksma, de foto van een rups op een varenblad waarmee Bert Veerman de laatste Photo Challenge van het jaar had gewonnen en “In the spotlight” van Noortje Russel. Deze drie fotografen ontvangen het Praktijkboek Wildlife fotografie en natuurlijk ook onze welgemeende felicitaties!

Ook in 2017 hebben we weer iedere maand een Photo Challenge en de eerste staat al weer op de website. Iedereen die vorig jaar foto’s heeft ingestuurd hartelijk bedankt en veel succes in het komende jaar!

Deel dit artikel


11
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
 1. Mooie foto van deze tamme Oehoe uit het Noordeinde (Gelderland)!

 2. Gefeliciteerd Erik! Het is een prachtige, bijzondere en knap gemaakte foto! Proficiat ook Douwe en Bert. Erg leuk om er ook bij te staan, niet?!

 3. Door Douwe Struiksma op 1 januari 2017 om 16:20

  Erik van harte gefeliciteerd 🙂 ‘k ben met de foto van ‘mijn’ ravottende kuifeenden ook blij met de waardering en de prijs.

  1. Dank je Douwe. Het zijn allemaal prachtige foto’s!

 4. Van harte Erik, prachtige foto!

 5. Ransuil? Gefeliciteerd Erik!

  1. Bedankt voor de scherpe blik, Johannes!

  2. Dank je Johannes!

 6. Dank je wel, daar had ik niet op gerekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *