Menu

Onderdeel van Pixfactory

Vind de cameratas die bij je past

Een cameratas is niet het makkelijkste om uit te zoeken. Er zijn veel verschillende soorten zoals een rugzak, schoudertas, een hoesje of een tas voor een speciaal type camera. Dat kan het moeilijk maken om een cameratas te kiezen. Waar moet je dan op letten?
cameratas
Welke cameratas past het beste bij jou?

Waar kun je op letten bij het kopen van een cameratas?

Allereerst, en ook het belangrijkste, is het goed om naar je eigen apparatuur te kijken. Wat heb je allemaal en wat wil je meenemen op pad in de natuur? Dat hoeft natuurlijk niet altijd alles te zijn. Als je hier van tevoren goed over nadenkt dan kun je het aantal geschikte tassen al flink terugbrengen. Dat maakt de keuze weer iets gemakkelijker. Bij de meeste tassen staan er ook foto’s van de binnenkant, zo kun je gelijk zien hoeveel lenzen of camerabody’s in de cameratas passen.

Het type camera dat je hebt speelt natuurlijk ook een rol in de keuze. CameraNu.nl heeft op zijn website voor systeemcamera’s, spiegelreflexcamera’s en compactcamera aparte pagina’s met geschikte tassen gemaakt. Voor bijvoorbeeld compactcamera’s zijn er, naast de cameratassen, ook vaak hoesjes beschikbaar waarin de camera past. Dan hoef je geen hele tas mee te nemen, maar wordt de camera onderweg alsnog goed beschermd door de hoes. Voor systeem- en spiegelreflexcamera’s kun je, als je het compact wilt houden, kiezen voor een snuittas. Houdt er hierbij wel rekening mee dat er weinig ruimte voor accessoires is. Die ruimte heb je wél bij een schoudertas of rugzak.

Wat voor tas je ook zoekt, je vindt hem bij CameraNu.nl.

Bekijk alle tassen geschikt voor systeemcamera’s.

Bekijk alle tassen geschikt voor spiegelreflexcamera’s.

Bekijk alle tassen geschikt voor compact camera’s.

Hulp nodig bij je keuze?

Voor de twijfelaars is er de tassenvinder. Hier krijg je, na het beantwoorden van een aantal vragen, de tassen te zien die passen bij wat jij wilt. Zo weet je zeker dat de tas aansluit bij je verwachtingen. Mocht je nog vragen hebben over je keuze of over een specifieke tas? Dan kun je altijd contact opnemen! We helpen je graag met het maken van een goede keus. De tassenvinder kun je, net als alle cameratassen en onze contactopties, vinden op de CameraNU.nl website.

2 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

2 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: