Menu

Onderdeel van Pixfactory

PiXFACTORY neemt Natuurfoto magazine over

Ruim vijf jaar geleden zijn Jan en Marjan Vermeer gestart met natuurfoto magazine. Vanaf de lancering heeft het magazine een stevige positie verworven in het bladenlandschap. Het unieke magazine richt zich vanaf het begin op de fotograferende natuurliefhebbers, een doelgroep die nog steeds groeit. Na een voorzichtige start in de losse verkoop is twee jaar geleden begonnen met een bredere verspreiding en ligt natuurfoto magazine in alle grotere boekhandels en kiosken in Nederland en België.
redactie_natuurfotografie_magazine
De nieuwe redactie van Natuurfotografie Magazine is enthousiast aan het werk. V.l.n.r.: Roeselien Raimond, Bob Luijks, Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven.

Om de positie van het magazine verder te verstevigen is het wenselijk meer online activiteiten te ontwikkelen, fotowedstrijden en events te organiseren, zodat er een brede community van natuurfotografen ontstaat.

PiXFACTORY heeft al deze activiteiten in de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld met onder andere Natuurfotografie.nl, Birdpix, de Groene Camera, Natuurfotoworkshop, PiXperience en een succesvolle uitgeverij.

De relatie tussen natuurfoto magazine en PiXFACTORY is altijd zeer collegiaal en hartelijk geweest. Vanuit deze relatie zijn er de afgelopen maanden gesprekken gevoerd waarbij is besloten dat vanaf 1 januari 2018 natuurfoto magazine door PiXFACTORY wordt overgenomen. Tegelijkertijd met de overname nemen Jan en Marjan Vermeer afscheid van het magazine. Fotograaf Jan Vermeer gaat zich weer volledig richten op zijn grote passie: fotografie.

Volgens Marjan en Jan zijn de abonnees in goede handen bij PiXFACTORY: “De synergie die nu ontstaat geeft volop cross mediale mogelijkheden en ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Zowel abonnees als adverteerders profiteren hiervan”.

Daan Schoonhoven is verheugd met deze stap: “natuurfoto magazine past goed in het portfolio van PiXFACTORY. Het magazine gaat de verbindende schakel worden in al onze activiteiten en versterkt ons bereik onder natuurfotografen. We hebben ongelooflijk veel zin om er een nóg beter magazine van te maken”.

Het eerste nummer dat gemaakt wordt door de nieuwe redactie van PiXFACTORY valt half februari 2018 op de mat.

Jan_Vermeer_natuurfotograaf
Jan Vermeer gaat zich weer helemaal toeleggen op zijn grote passie: natuurfotografie.

7 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

7 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: