Boek nu je ticket voor PiXperience 2023

PiXperience NXT LVL

Lees je graag de artikelen op Natuurfotografie.nl? Dan móet je ook naar PiXperience NXT LVL op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017, waar zo'n 25 auteurs en redactieleden van Natuurfotografie.nl hun opwachting maken en jou op weg helpen naar verdieping in je fotografie.
Fotograaf: Theo Bosboom

Programma PiXperience NXT LVL

In Hart van Holland zijn twee grote zalen. Hier vinden twee parallelle programma’s plaats. Je kiest steeds de lezing of het seminar die je het meest aanspreekt.
Het zaterdagprogramma verschilt volledig van het zondagprogramma, waardoor je ook beide dagen kunt komen. Klik hier voor een overzicht van het programma.

Sprekers

Gedurende de twee dagen zijn er ruim 25 verschillende lezingen, workshops en seminars. Bekende namen en nieuwe gezichten, maar allemaal met een ijzersterk verhaal.
Een greep uit de vele sprekers: Theo Bosboom, Marsel van Oosten, Roeselien Raimond, Marijn Heuts, Bart Heirweg, Johannes Klapwijk, Bas Meelker, Andrea Gulickx en nog vééél meer.

Tickets PiXperience NXT LVL

In verband met de verwachte belangstelling is het noodzakelijk van te voren een ticket te bestellen.
Een bomvolle dag van 09:30 tot 17:00 kost maar € 35,-. Je kunt ook beide dagen komen, je betaalt dan slechts € 65,-. Dit ticket biedt bovendien toegang tot Professional Imaging t.w.v. € 10,-. Dit is de grootste fotovakbeurs van Nederland, die in de naastgelegen loods plaatsvindt. Klik hier om een ticket te bestellen.

Locatie

PiXperience NXT LVL vindt plaats in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Zowel met Openbaar Vervoer als met de auto goed bereikbaar.

TIP: ga samen met iemand anders en maak er een heerlijk dagje uit van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: