Menu

Onderdeel van Pixfactory

Prof. mr. Pieter van Vollenhove speciale gast bij openbare avond

Op woensdag 27 november organiseert VNF-Apeldoorn zijn tweejaarlijkse openbare avond. Dit is hét visitekaartje van de vereniging waarbij de buitenwereld mee kan genieten van mooie natuurfoto's. Deze avond met een zeer speciale gast vindt plaats in het Theater Orpheus te Apeldoorn.

Openbare avond

Op een 18 meter breed (!) projectiescherm laten (misschien wel de beste) fotografen van ons land hun fraaiste natuurbeelden zien. Net zoals tijdens voorgaande edities wordt de bezoeker getrakteerd op haarscherpe beelden die de fotografen in binnen- en buitenland hebben gemaakt.

Het thema voor deze avond is ‘Dichtbij’. Vaak letterlijk dichtbij maar ook dichtbij het gevoel en dichtbij de natuur. Op het programma staan mooie en afwisselende fotopresenties met bijbehorende verhalen. Natuur blijft tenslotte fascineren en verwonderen.

De boeiende presentaties in beeld en geluid tijdens deze openbare avond mogen natuur- en fotografieliefhebbers niet missen.

Speciale gast

Speciale gast bij deze avond is prof. mr. Pieter van Vollenhove. Hij zal naast de andere fotografen een presentatie geven van zijn mooiste natuurfoto’s.

Speciale gast is: prof. mr. Pieter van Vollenhove.

Tijdens de openingspresentatie en gedurende de pauze worden van leden de mooiste beelden aan het publiek getoond.

Naast de fotolezingen is er een markt met fotobenodigdheden, reizen en boeken. Men kan deze voor aanvang en in de pauze bezoeken.

VNF-Apeldoorn

De Vereniging van Natuurfotografen te Apeldoorn is opgericht door een aantal enthousiaste natuurfotografen in Apeldoorn. Voor de vereniging zijn de uitgangspunten bij het fotograferen van elementen van de natuur van groot belang. De VNF-Apeldoorn is een zeer actieve natuurfotoclub met zo’n 150 leden. Deze professionele- en hobbyfotografen zijn niet alleen afkomstig uit de regio maar uit het hele land. Iedere maand komen de leden bij elkaar in De Duiker te Ugchelen. Vaak worden zeer bekende gastsprekers uitgenodigd. Met regelmaat worden activiteiten en workshops georganiseerd ter inspiratie.


Locatie en Datum

Locatie is het Theater Orpheus in Apeldoorn.

Datum van de openbare avond is woensdag 27 november 2019, aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.


Kosten en aanmelden

De entreeprijs voor niet leden bedraagt € 10,- incl. 2 consumpties. Toegangskaarten zijn vanaf nu te bestellen via: openbareavond@vnf-apeldoorn.nl. Je ontvangt altijd een bevestiging.

Contant te voldoen op de avond zelf. Graag met gepast geld betalen. Pinnen is niet mogelijk.


Extra Informatie

Website van vereniging. Zie VNF-Apeldoorn.

VNF-Apeldoorn heeft voor dit evenement een Facebookpagina aangemaakt. Zie Openbare avond.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze artikelen vind je vast ook interessant: