HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
Actueel

Uitslag fotowedstrijd herfstkleuren

Met zo’n 500 inzendingen voor deze fotowedstrijd is wel weer duidelijk geworden dat herfstkleuren tot één van de meest populaire onderwerpen binnen de natuurfotografie behoren. Het kostte de jury dan ook een flinke stapel hoofdbrekens om de beste uit te kiezen!
Onderstaande foto van Stella Boele-Bos kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus.

herfstkleuren
Fotograaf: Stella Boele-Bos

De hoofdprijs t.w.v. € 279,00, The Everyday Messenger 15 tas van Peak Design, gaat naar Stella Boele-Bos voor haar stijlvolle impressie van herfstkleuren. Gefeliciteerd Stella!

herfstkleuren
Tweede prijs. Fotograaf: Ronald Moolenaar

De tweede prijs, het Peak Design Capture lens objectieven draagsysteem t.w.v. € 99,99 voor Canon, Nikon of Sony, gaat naar Ronald Moolenaar voor zijn reflectie van herfstkleuren.

 

herfstkleuren
Derde prijs. Fotograaf: Marga van der Steen

De derde prijs ten slotte, de Peak design CapturePro camera clip t.w.v. € 84,99 voor het aan een riem dragen van een camera plus objectief, is voor Marga van der Steen.

Uiteraard waren er nog veel meer prachtige inzendingen waarvan we er graag nog 7 met jullie delen. Deze vielen net buiten de prijzen, maar krijgen wel een eervolle vermelding en een plekje in onderstaande galerij.

De drie prijswinnaars krijgen binnenkort een mailtje over de toezending van de prijzen. Iedereen die heeft deelgenomen wordt hartelijk bedankt!

We hopen dat we bij de volgende wedstrijd die we binnenkort aankondigen weer net zo veel foto’s van zulke hoge kwaliteit zullen binnenkrijgen.

Alle prijzen voor deze fotowedstrijd zijn beschikbaar gesteld door onze sponsor Transcontinenta.

Deel dit artikel


2
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
 1. Door lidi de boer op 7 januari 2017 om 22:47

  Dag Stella,
  Van harte met je 1ste prijs,een bijzondere foto.
  Heb je deze foto van een dubbele belichting genomen met de camera?
  Het maakt me nieuwsgierig hoe je aan de dubbele blaadjes komt.Sinds kort heb ik een camera die dat ook kan,en het effect is heel erg leuk.
  Ik ben nu aan het proberen om van te voren een foto te bedenken en kijken of me dit dan lukt met de dubbele belichting,maar ik zit er vaak naast.
  groetjes Lidi

 2. Door mdebeer op 7 januari 2017 om 17:26

  Gefeliciteerd Stella. Wat een prachtige foto!!
  De overige foto’s zijn ook erg mooi! Een feestje om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *