HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
Actueel

Uitslag fotowedstrijd Zomerlicht

De zomer weet maar niet van wijken, maar onze fotowedstrijd Zomerlicht is toch echt afgelopen. De afgelopen week heeft de jury zich weer door de vele inzendingen heen geworsteld en onderstaande foto van Rob Blanken gekozen tot winnaar!

winnaar fotowedstrijd zomerlicht
Fotograaf: Rob Blanken

De hoofdprijs, een volledige licentie DXO OpticsPro 10 Elite professionele RAW bewerkingssoftware ter waarde van € 199,00, gaat naar Rob voor zijn libel in een zee van bokeh. Zoals een jurylid terecht opmerkte: “prachtig gebruik van techniek en sfeer”.

2e plaats fotowedstrijd zomerlicht De tweede prijs, een volledige licentie DXO FilmPack 5 Elite professionele analoge filmsimulatie software ter waarde van € 129,00, gaat naar Willeke Bijker voor haar foto van zonovergoten lavendel.

3e plaats fotowedstrijd zomerlicht

De derde plaats ten slotte, de volledige licentie voor DXO ViewPoint 2 professionele perspectiefcorrectie software ter waarde van € 79,00, is voor de atalanta in tegenlicht van René Vos.

Uiteraard waren er nog veel meer prachtige inzendingen waarvan we er graag nog 6 met jullie delen. Deze vielen net buiten de prijzen, maar krijgen wel een eervolle vermelding en een plekje in onderstaande galerij.

De drie prijswinnaars krijgen binnenkort een mailtje over de toezending van de prijzen. Iedereen die heeft deelgenomen wordt hartelijk bedankt!  We hopen dat we bij de volgende wedstrijd die we binnenkort aankondigen weer net zo veel foto’s van zulke hoge kwaliteit zullen binnenkrijgen.

De prijzen voor deze fotowedstrijd zijn beschikbaar gesteld door onze sponsor Transcontinenta.

Deel dit artikel


6
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
 1. Bijzonder blij mee! Vond het een lastig onderwerp en windstille ochtenden met dauw waren spaarzaam dit jaar. Ook de andere prijswinnaars en eervolle vermeldingen van harte.

 2. Wat een eer om bij de drie prijswinnaars te horen! Bedankt en ook een dikke felicitatie aan de andere winnaars.

  Gr. René

 3. Wat een waanzinnig mooie foto… wow! Gefeliciteerd Rob!

 4. Gefeliciteerd Rob, wat een prachtplaat!!

  grt,

  Chris.

 5. Door mdebeer op 12 september 2016 om 12:59

  Geweldig mooie foto! Van harte gefeliciteerd!

 6. Door peter wijn op 12 september 2016 om 08:32

  Schitterende winnende foto.
  Van harte Rob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *