HOME < ACTUEEL < ACTUEEL
Actueel

Winnaars columnwedstrijd

Schrijvende fotografen… dat zijn de rode lijst soorten in ons wereldje.

Column wedstrijd
Fotograaf: Roeselien Raimond

Taal als toverstaf

Natuurlijk zijn er natuurfotografen die een foutloze tekst kunnen produceren. Heus wel. En anders hebben we altijd nog spellingscontrole. Maar schrijvers die je pen onder je huid prikken en je meesleuren in hun woordenkrochten. Die je letters laten proeven en om je oren slaan met woordwetenswaardigheidjes. Schrijvers die taal verheffen tot toverstaf, waarmee ze je naar behoefte gierend van het lachen onder je laptop kunnen laten verdwijnen of je je toetsenbord onklaar kunnen laten maken door een tranen-OD. Díe schrijvers! Gelukkig hebben we er een paar in ons collectors-items-blikje, maar ik wil er méér!

Schrijvers lokvoer

Dus… strooide ik enige tijd terug wat schrijvers lokvoer in de vorm van een heuse column wedstrijd en het werkte… Overal kwamen verborgen talenten onder hun rotsen vandaan gekropen. Ze zíjn er wel, maar soms moeten ze even geactiveerd, afgestoft en opgepoetst worden.
Benieuwd naar de winnaars? De eerste winnende column is op dit moment te lezen in ons nieuwste Natuurfotografie Magazine. En dan zijn er nog schrijvers die de aankomende zeven zondagen als column op onze site verschijnen.

Namens team Natuurfotografie.nl: schrijvers, bedankt voor de vele mooie, ontroerende en grappige verhalen! En alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Deel dit artikel


5
REACTIES
BEKIJK REACTIES en PLAATS UW REACTIE
 1. Door Peter de Hoog op 3 september 2020 om 15:53

  Het was een leuk initiatief en ik kijk uit naar de verschillende publicaties op de website. In elk geval al een mooie beschouwende column als winnaar in het magazine!

 2. Door Bianca Vermeer-Nieuwkerk op 29 augustus 2020 om 20:28

  Ik kijk zó uit naar morgen! (publicatie van de mijne… 😳)
  Dankjewel Roeselien, Johan en alle anderen!

  1. En jij nogmaals bedankt en feli met je mooie column! 😀
   Grtz,
   Roeselien

 3. Door Pauline Rote op 29 augustus 2020 om 17:13

  Heerlijk beschreven…jij bent daar een van de pareltjes van!

  1. Dank voor je leuke reactie, zeer gewaardeerde collega-schrijver! 😀
   En een fijne zondag….

   Grtz,
   Roeselien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *